Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για μαθήτρια λυκείου της Βέροιας



Πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και υποβάλλεται σε βαριά και εντατική χημειοθεραπεία στο ΑΧΕΠΑ

Την ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια καθώς και για οικονομική ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας της 17χρονης Αιμιλίας Κίρτσιου, επικοινωνεί μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή, Απόστολο Γκανά, που μίλησε στο veriotis.gr, «η μαθήτρια παρουσίασε ξανά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τα προηγούμενα χρόνια, όταν ήταν μαθήτρια γυμνασίου και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο ΑΧΕΠΑ. Επειδή πρόκειται για μία χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία για την οικογένεια, ενημερώσαμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανακοινώσαμε την ανάγκη που υπάρχει για να βοηθήσουμε την μαθήτρια και την οικογένειά της».

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, μέλος πολύτεκνης οικογένειας παρακολουθεί κατ’ ιδίαν τα μαθήματά της, ενώ οι συγγενείς της βρίσκονται κάθε ώρα και στιγμή στο πλευρό της στον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.