Μεγάλη προθυμία των Αστυνομικών να βρεθούν στην πρώτη γραμμή στα σύνορα του Έβρου – Τι λέει ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Π. Χαρέλας στο KOZANILIFE.GR



Για 6η συνεχόμενη ημέρα στα Ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου βρίσκονται δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού, ενώ ιδιαίτερα μεγάλη και συγκινητική  είναι και η κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, όπου εθελοντικά βρίσκονται στο ποτάμι του Έβρου .

Από όλη την Ελλάδα Αστυνομικοί δηλώνουν καθημερινά την προθυμία να μεταβούν εθελοντικά στον Έβρο για την στήριξη των συνόρων,  όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτης Χαρέλας στο KOZANILIFE.GR.

«Έχω δεχθεί  πολλά τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα από συναδέλφους που θέλουν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή εδώ πάνω στον Έβρο και αυτό είναι ενθαρρυντικό για εμάς. Οι κάτοικοι είναι δίπλα μας. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, φάνηκε να έχει αποκλιμακωθεί η κατάσταση, με ένα μεγάλο μέρος μεταναστών να έχει απομακρυνθεί. Υπάρχει ενισχυμένο το Ελληνικό φρόνιμα, το ηθικό είναι ακμαιότατο».

Σε κάθε περίπτωση όπως τόνισε ο κ. Χαρέλας, η περιοχή ενισχύεται συνεχώς από δυνάμεις και όλοι βρίσκονται σε 24ωρη ετοιμότητα.

Για τις μετακινήσεις των Αστυνομικών που έχουν δηλώσει εθελοντικά να βρεθούν στην περιοχή του Έβρου προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια των συναδέλφων τους και του στρατού για την  φύλαξη των Ελληνικών συνόρων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατάξει  πως θα διατεθούν οι δυνάμεις.

Νέα επεισόδια στις Καστανιές την Τετάρτη 4/3 – Μάχες μπροστά στην κάμερα – Δείτε τα βίντεο εδώ

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Μεγάλη προθυμία των Αστυνομικών να βρεθούν στην πρώτη γραμμή στα σύνορα του Έβρου – Τι λέει ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Π. Χαρέλας στο KOZANILIFE.GR

  1. Συγκινητικό που θέλουν να πάνε να μας προστατέψουν από δυστυχισμένους, άοπλους πρόσφυγες; Χαχαχαχαχαχ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.