Ο Δήμαρχος Κοζάνης για τα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορωνοϊό – Τι είπε για τις απολυμάνσεις σχολείων στην Κοζάνη



“Όταν αντιμετωπίζουμε ειδικά θέματα, ζητάμε τη γνώμη των ανθρώπων που κατά τεκμήριο έχουν γνώση των θεμάτων αυτών. Για το ζήτημα της επιδημίας του κορωνοϊου(…) συζήτησα σήμερα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, προκειμένου τα μέτρα που θα λάβουμε να είναι τα πλέον σωστά και αποτελεσματικά”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στο περιθώριο της σύσκεψης για την επιδημία του κορωνοϊου, που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Χαράλαμπο Τσεβεκίδη, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα υγείας, Αναστάσιου Σιδηρά.

Ο κ. Μαλούτας ανέλυσε τα μέτρα που θα λάβει ο Δήμος Κοζάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Δήμαρχος Κοζάνης για τα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορωνοϊό – Τι είπε για τις απολυμάνσεις σχολείων στην Κοζάνη

  1. Ε βεβαια αφου τελειωσε η αποκρια χορεψαν ολοι στους φανους αγνοωντας τις οδηγιες του υπουργιου . Τωρα να λαβουμε και μετρα για τον κορονωιο !!! Τα συγχαρητηρια μου μπραβο!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.