Απειροελάχιστες οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία της Κοζάνης για την Αποκριά – Αισιοδοξία για την κίνηση του τριημέρου



Προβληματισμός και αγωνία επικρατούσε στην κοινωνία της Κοζάνης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω  της ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων και για το αν τελικώς θα έρθουν οι επισκέπτες που είχαν προγραμματίσει την εξόρμησή τους.

Αισιόδοξο είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ν. Κοζάνης κ. Ιάκωβος Παντελίδης με μια πιο καθαρή εικόνα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Στο 100% βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων του Νόμου Κοζάνης, αλλά και των γειτονικών πόλεων, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, λίγο πριν την εξαγγελία της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Παρόλο που οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ματαιώθηκαν Πανελλαδικά, οι επισκέπτες που ήταν προκαθορισμένο να έρθουν στην περιοχή της Κοζάνης, οργανωμένα γκρουπ αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες, φαίνεται ότι από το πρωί του Σαββάτου βρίσκονται καθ οδόν ενώ ήδη ήδη αρκετοί βρίσκονται στην περιοχή του Νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας. Απειροελάχιστες είναι οι ακυρώσεις σε ξενοδοχειακές κρατήσεις και αφορούν κατά κύριο λόγο μεμονωμένες κρατήσεις, όπως τόνισε ο κ. Παντελίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσα από το KOZANILIFE.GR:

«Με αισιοδοξία βλέπουμε το τριήμερο της Αποκριάς. Έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα σε σχέση με εκείνη της πρώτης στιγμής που ανακοινώθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση και είχε τρομοκρατήσει τον κόσμο. Τα πράγματα δείχνουν να έχουν εξισορροπηθεί. Ο κόσμος θα επισκεφτεί την Κοζάνη και η πόλη θα είναι γεμάτη. Καλή Σαρακοστή σε όλους.»

Τα καταστήματα εστίασης και ο κόσμος έδειξαν ψυχραιμία και η διασκέδαση στην πόλη της Κοζάνης κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα, όπως φάνηκε από την αυξημένη κίνηση το βράδυ της Παρασκευής, γεγονός που αναμένεται να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο της Μεγάλης Αποκριάς.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.