Κορονοϊός: Τέταρτο κρούσμα – Γυναίκα 36 ετών στην Αθήνα – Είχε ταξιδέψει από περιοχή της Ιταλίας



Είχε ταξιδέψει από περιοχή της Ιταλίας και εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. “Αττικόν”.

Τέταρτο κρούσμα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. “Αττικόν”.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Εντός της ημέρας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Είναι η δεύτερη περίπτωση που διεγνώσθη στην Αθήνα, μετά τη 40χρονη που εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ακόμη, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, φοιτούν στο Κολλέγιο Αθηνών.

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, κλειστά θα παραμείνουν άλλωστε σήμερα, το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς και το Νηπιαγωγείο “Ι.Μ. Καρράς”.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της 40χρονης τραπεζικού βρίσκεται μαζί με συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών σε εκδρομή στο Λονδίνο. Το κορίτσι είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έφυγε για Λονδίνο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Βρετανική πρωτεύουσα και θα κριθεί αν θα επιστρέψει ή όχι στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Κολεγίου σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στους γονείς των μαθητών πληροφορώντας για το συγκεκριμένο γεγονός και χωρίς να αναφέρει ζήτημα λήψης μέτρων.

Από το news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.