Τέλος οι εκδρομές στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού – Βρίσκεται ήδη εκεί το ΓΕΛ Άργους Ορεστικού – Δεν θα μπουν σε καραντίνα οι μαθητές



Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα. Ωστόσο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την ώρα, ήδη 10 σχολεία (και το ΓΕΛ Άργους Ορεστικού) βρίσκονται σε εκδρομές στην Ιταλία, 2 στο Μιλάνο και 8 στην Κεντρική και Νότια Ιταλία, όπως διαβάζουμε στο svouranews.gr.

Μετά από ευρεία τρίωρη σύσκεψη των υγειονομικών φορέων της χώρας, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του ΕΚΑΒ και υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αποφασίστηκε οι μαθητές των 10 σχολείων (και οι μαθητές του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού) που θα επιστρέψουν από τις σχολικές εκδρομές να μην μπουν σε καραντίνα, καθώς οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ κρίνουν ότι δεν επισκέφθηκαν πληγείσες περιοχές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.