Κοζάνη: Τράκαρε με έγκυο γυναίκα οδηγό και εγκατέλειψε το σημείο – Σοκαρισμένη η γυναίκα στο Νοσοκομείο Κοζάνης



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020 στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης στην Κοζάνη, στην περιοχή που βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οδηγός IX αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό Θράκης, συγκρούστηκε με διερχόμενη έγκυο οδηγό IX αυτοκινήτου, που διέσχιζε την οδό Ανατολικής Ρωμυλίας.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κατέβηκε από το όχημα του, ρώτησε την οδηγό αν είναι καλά και ισχυριζόμενος ότι θα μετακινήσει το όχημα του, έγινε καπνός.

 

 

Η γυναίκα του ΙΧ αυτοκινήτου, πανικοβλήθηκε από την σύγκρουση και έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο αυτοκίνητο της. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο του ατυχήματος, καθώς και διερχόμενοι προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο γυναίκα και να την καθησυχάσουν.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου βρέθηκε στο σημείο και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

 

 

Η Τροχαία Κοζάνης, κατέγραψε το συμβάν , ενώ αναζητά τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το σημείο.

Οι φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR είναι από το σημείο του συμβάντος.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Τράκαρε με έγκυο γυναίκα οδηγό και εγκατέλειψε το σημείο – Σοκαρισμένη η γυναίκα στο Νοσοκομείο Κοζάνης

  1. Καιρός να επιβληθούν βαρύτατες ποινές σε όσους προκαλούν ατυχήματα και εγκαταλείπουν τα θύματα. Εύχομαι η Τροχαία να τον βρει και κάνει σωστά τη δουλειά της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.