Υλοποίηση 6 προγραμμάτων κατάρτισης 150 μελών του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης με τίτλο: “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης Καλλιέργειας Κρόκου”



Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση 6 προγραμμάτων κατάρτισης 150 μελών του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, με τίτλο: “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης Καλλιέργειας Κρόκου” ( συνολικής διάρκειας 360 ωρών).

Την υλοποίηση 6 προγραμμάτων κατάρτισης 150 μελών του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, με τίτλο: “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης Καλλιέργειας Κρόκου” ( συνολικής διάρκειας 360 ωρών).

Ο Οργανισμός προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16
του Ν. 2643/98), καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Πέμπτη 20-02-20 έως και την Παρασκευή 28-02-20.

Δείτε εδώ τη σχετική προκήρυξη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.