Καστοριά: Πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και βρήκε μέσα μετανάστη



Σχεδόν καθημερινά είναι τα περιστατικά με τους μετανάστες που φτάνουν στην περιοχή της Καστοριάς. Άλλο ένα συμβάν ήρθε να προστεθεί αυτή την εβδομάδα, αυτή την φορά από την Μεσοποταμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του svouranews, το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 μία γυναίκα στην Μεσοποταμία Καστοριάς πήγε να πάρει το ΙΧ της αυτοκίνητο για να μετακινηθεί σε κάποια δουλειά και αντίκρισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου έναν μετανάστη. Μόλις ο μετανάστης έγινε αντιληπτός άνοιξε την πόρτα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γυναίκα στο svouranews, βρήκε ανοιχτό το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της με τα προσωπικά της αντικείμενα πεταμένα στο πάτωμα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπου έφτασε άμεσα στο σημείο για τις περαιτέρω ενέργειες.

2 σχόλια στο άρθρο “Καστοριά: Πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και βρήκε μέσα μετανάστη

  1. Καλή μου κυρία γιατί ειδοποιήσατε την αστυνομία;

    «φιλοξενούμενος» είναι ο άνθρωπος ! Πονεμένος «πρόσφυγας» είναι !
    Εγώ θα τούδεινα να φάει δύο σουβλάκια, να πιεί μια μπύρα και θα του εξασφάλιζα και τον ύπνο του. Όχι βέβαια στο σπίτι μου, αλλά με μια κουβερτούλα στο αυτοκίνητο.

    Υπογράφομαι : Ένας επαγγελματίας «ανθρωπιστής» , ένας απ΄αυτούς που γέμισε η Ελλάδα.

  2. «Καταπέλτης» ο καθηγητής Μάζης: Αν συνηθίσουμε το μεταναστευτικό, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε!
    O καταξιωμένος καθηγητής Γεωπολιτικής και διεθνολόγος, Ιωάννης Μάζης, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για το μεταναστευτικό μιλώντας σε εκπομπή του Alpha. Χαρακτηριστικά είπε ότι «αν το συνηθίσουμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε».26 Νοε 2019

    Γεννηματά: «Το προσφυγικό εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.