Πραγματοποιήθηκαν οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα – Οι αλλαγές στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας



Σας γνωρίζουμε ότι καθήκοντα Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράπτης του Αποστόλου.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, Πύραρχος Γεώργιος Ρούτσιας του Νέστορα, αποστρατεύεται από τις Τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού (ΒΙ.ΠΕ.) Λάρισας, Πύραρχος Κων/νος Ασαλουμίδης του Δημητρίου.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχος Κων/νος Μαυροματίδης του Γεωργίου, μετατίθεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας ως Διοικητής αυτής και τα καθήκοντά αυτής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας, Πύραρχος Ιωάννης Αμανατίδης του Ευσταθίου.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του 5ου Πυροσβεστικού Σταθμού Κ/Α Θεσ/νικης, Πύραρχος Δημήτριος Παπαδόπουλος του Θεοδώρου, μετατίθεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών ως Διοικητής αυτής.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, Αντιπύραρχος Κων/νος Τσαλίκης του Ιωάννη, προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου, παραμένοντας στα ίδια του καθήκοντα.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, Επιπυραγός Χρήστος Σπυρίδης του Σταύρου, προήχθη στο βαθμό του Αντιπυράρχου, παραμένοντας στα ίδια του καθήκοντα.

Ο Διοικητής
Ιωάννης Απ. Ράπτης
Αρχιπύραρχος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.