Στην Κορυφή του G2 Open Taekwondo στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Απόστολος Τεληκωστόγλου



Στην κορυφή της ολυμπιακής κατηγορίας των -80 kg ο αθλητής του σύλλογο μας και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών του 2019 , συμμετέχοντας με την Προολυμπιακή ομάδα της χώρας μας στο FUJAIRAH International open taekwondo G2, μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πακιστάν, Ταϊπέι και Ουζμπεκιστάν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση από τις πέντε που θα συμμετάσχει μέχρι το Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα γίνει τον Απρίλιο στην Ιταλία και μετά από μία προετοιμασία τεσσάρων εβδομάδων στο διεθνές Κάμπ της Κοζάνης, στην Ουκρανία και στην Ισπανία. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος στο G1 που γίνεται στο Αμάν της Ιορδανίας και θα παραμείνει για δυο εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα στο Ολυμπιακό Κέντρο του Ταεκβοντό της Ιορδανίας για να συνεχίσει την προετοιμασία του.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου για την επιτυχία του καθώς και τους προπονητές της ομάδας Αλμασίδη Χρήστο και Ζηνέλη Θοδωρή για την καθοδήγησή καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.