Ο Πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας για το μεταναστευτικό: «Απομονώστε τους να τελειώνουμε, φτάνει»



Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας για το μεταναστευτικό:

«Τελικά δεν είναι όλα τυχαία. Χθες 3 Φεβρουαρίου στη Λέσβο, ημέρα των μεγάλων κινητοποιήσεων των μεταναστών, καμία βάρκα δεν έφτασε σε όλο το νησί με “πρόσφυγες”, κατά παράδοξο τρόπο. Δηλαδή μηδέν μετανάστες σε όλο το νησί!

Ας περιμένουν απέναντι. Προέχει η οργάνωση του συλλαλητηρίου…

Δεν υπάρχει καλύτερη διαπίστωση πως τα κυκλώματα καλά δρουν. Θα επιμείνω πως το πρόβλημα με το μεταναστευτικό στα νησιά, είναι εδώ μέσα και όχι από απέναντι.

Απομονώστε τους να τελειώνουμε, φτάνει.»

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας για το μεταναστευτικό: «Απομονώστε τους να τελειώνουμε, φτάνει»

  1. 1.Μετανάστες έκαναν πλιάτσικο στο νοσοκομείο Λέρου -Βρέθηκαν 43 αναπηρικά αμαξίδια στο hotspot
    Μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέρου «σήκωσαν» στην κυριολεξία τον εξοπλισμό του νοσοκομείου. 04|02|2020
    2.διάφοροι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» επιδιώκουν τον εκφοβισμό των Ελλήνων που αγωνιούν για τον εποικισμό της πατρίδας μας από την μαζική και ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φτωχών ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν καμιά απολύτως επαφή με τα γλωσσικά, οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδος.,
    δεν αντιμετωπίζουμε πλέον «φιλοξενούμενους», αλλά κανονικούς έποικους !.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.