Στο γυμναστήριο του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς οι πρόβες της Φιλαρμονικής – Τι αναφέρει ο Αρχιμουσικός κ. Τσακιρίδης

Σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κανονικά η δοκιμή της Φιλαρμονικής, όπως κάθε φορά στο γυμναστήριο του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς (ΔΗ.ΝΑ.Κ), πάνω στον ιδρώτα των γυμναζόμενων κοπηλατών και δίπλα απο τα όργανα γυμναστικής τους, χωρίς καμιά βοήθεια απο κανέναν, με παλιό εξοπλισμό, χαλασμένα αναλόγια και καθίσματα και μουσικά όργανα που ακόμα παίζουν χάρη στην δυνατή ψυχή των μουσικών τους.

Δεν αξιωθήκαμε να χαρούμε έναν αξιοπρεπή χώρο για την σωστή προετοιμασία και οργάνωση του μουσικού μας Έργου. Το Έργο της η Φιλαρμονική θα το συνεχίσει, είτε με πληρωμένο μαέστρο, είτε με απλήρωτο, είτε με τον Δήμο Καστοριάς, είτε χωρίς τον Δήμο Καστοριάς. Το Έργο της θα συνεχιστεί, όπως και να έχει χωρίς καμία διακοπή, χωρίς να πτοούμαστε για τίποτα και απο κανέναν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε για την Ελληνική Σημαία, την Μακεδονία και τα λείψανα των μακεδονομάχων και των επαναστατών του 1821 και των Ελλήνων Ηρώων κόντρα στον κάθε είδους Ανθελληνισμό, κόντρα σε κάθε προδότη της Πατρίδας και του Ελληνισμού και της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας. Μέσω δυσκολιών ή ευκολιών θα συνεχίσουμε, γιατί είμαστε Έλληνες Μακεδόνες Πατριώτες Καστοριείς με όραμα και δυνατή ψυχή!

Ο Αρχιμουσικός της Φιλαμονικής
Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.