Η προοπτική των εξαγωγών της Δυτικής Μακεδονίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Τι ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ και της Εγνατίας Οδού κ. Γ. Κωνσταντόπουλος



Στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου με θέμα την προοπτική των εξαγωγών της Δυτικής Μακεδονίας έκανε την εισήγησή του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που η Δυτική Μακεδονία συγκριτικά με άλλες περιοχές της χώρας είναι σε χαμηλά επίπεδα στο κομμάτι των εξαγωγών αλλά και στις προοπτικές που μπορεί να έχει η περιοχή με δεδομένη την απολιγνιτοποίηση.

Σχετικά με την τοποθέτηση των πλευρικών διοδίων ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε πως αυτό πρέπει να γίνει για να προχωρήσει αυτή η παραχώρηση που είναι μια μνημονιακή προϋπόθεση την οποία η Κυβέρνηση βρήκε μπροστά της.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου:

 

 

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.