Βίντεο: Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη



Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στην Καμάρα.

Μια ώρα αργότερα περίπου άρχισε μια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης που πέρασε την Αγγελάκη (στις δύο εισόδους της Έκθεσης υπήρχαν συγκεντρωμένες αστυνομικές δυνάμεις), συνέχισε στην Τσιμισκή και από την πλατεία Αριστοτέλους ανέβηκε μέχρι την Εγνατία για να επιστρέψει και πάλι στην Καμάρα.

Η συγκέντρωση ήταν πολύ μεγάλη σε αριθμό φιλάθλων και η πορεία είχε και όγκο και παλμό και το κυριότερο ήταν ότι στη διάρκεια της δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδα. Υπήρξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού, του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από το sport24.gr, βίντεο: life-events.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

  1. Πρόβατα ξυπνάτε!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Λύπη θλίψη και κατάντια. Όταν η ανεργία είναι στο κόκκινο όταν πλέον έχουμε χάσει την ταυτότητα μας σαν λαός ,δεν υπάρχει κανένα μέλλον για κανέναν ξεπουλησαμε τα πάντα και δεν είδαμε ούτε μια επανάσταση από κανέναν, παρόλα αυτά κάνουν συγκέντρωση για το ποδόσφαιρο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας .Λαός δίχως παιδεία και μόρφωση είναι τόσο εύκολα χειραγωγισιμος. Σας δουλεύουν σας εκμεταλλεύονται και εσείς τρέχετε ανθρωπάκια αντί να τους στείλετε όλους από εκεί που ήρθαν κόκκινους κίτρινους μαύρους πράσινους και όπως αλλιώς τους λένε .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.