Τροχαίο ατύχημα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2020, λίγο μετά τις 8πμ στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Γερμανού Καραβαγγέλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διερχόμενος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που διέσχιζε την οδό Γερμανού Καραβαγγέλη.

Από την σύγκρουση των δυο οχημάτων προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές στα δυο οχήματα, ενώ στο σημείο παραβρέθηκε η Τροχαία Κοζάνης για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες

  1. Ενα απο τα χειροτερα σημεια στην πολη. όλη η νοτιοδυτική πλευρά (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κτλ) εξυπηρετείται από ένα μονόδρομο (Καραβαγγέλη) που βγαίνει στην 3ης Σεπτεμβρίου από ένα σημείο με ανηφόρα, χωρίς ορατότητα, σε δρόμο με κίνηση, που παρκάρουν και δεξιά αριστερά για το super market, ξενοδοχείο, κομμωτήριο κτλ.

    Καθημερινό πρόβλημα για όλους εμάς τους κατοίκους της περιοχής.

  2. Όλοι οι οδηγοί κινούνται με ταχύτητα πάνω στην 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ οι άλλοι που βγαίνουν από την Καραβαγγέλη δεν έχουν ορατότητα λόγω των παρκαρισμενων.

  3. Με ταχύτητα στη 3η Σεπτεμβρίου δε κινείται κανείς γιατί πολύ απλά είναι αδύνατο. Παρκάρουν και διπλοπαρκάρουν πάνω στη στροφή λόγω σούπερ μάρκετ όταν στα 20 μέτρα ή στα στενά να μπορείς και να παρκάρεις νταλίκα. Πέραν τούτου όλος ο σχεδιασμός κίνησης οχημάτων στη 3ης Σεπτεμβρίου χρήζει αλλαγής.

  4. Όλοι γράψατε την @@@@@@ σας. Ελάχιστοι άνθρωποι , εκτός αν έχει κίνηση, σέβονται το όριο των 30. Βλέπεις με τισ σχολές οδηγών πως δημιουργείται ουρά από πίσω τούς, τότε καταλαβαίνετε και οι υπόλοιποι πώς είναι να πηγαίνεις με 30 και πόσα λιγότερα ατυχήματα θα γινόντουσαν. Επίσης το “φιλτράρισμα” με τα μηχανάκια ,εκτός αν έχει αλλάξει ο κοκ και δεν το ξέρω που έχω και δίπλωμα και για μηχανή, είναι παράνομο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.