Η Καλλιόπη Βέττα για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης



«Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή το ζήτημα της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προς την αρμόδια ομοσπονδία για το ζήτημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Είναι καθήκον της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τηρούνται όλοι οι κανονισμοί και οι όροι διεξαγωγής, χωρίς παρεμβάσεις και επηρεασμούς από κανέναν, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Δυστυχώς, από τις ενέργειες του αρμόδιου Υπουργού κ. Αυγενάκη, δεν φαίνεται ότι το ζήτημα της ισονομίας και της ουδετερότητας αντιμετωπίζεται με την αμεροληψία και τη σοβαρότητα που χρειάζεται.

Ακριβώς γι΄ αυτό τον λόγο έχει καταφέρει να ξεσηκώσει με τις αποφάσεις του όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο.

Αποδεικνύεται αυτό που περιμέναμε, ότι δηλαδή και σε αυτό το ζήτημα, η κυβέρνηση κάνει εξυπηρετήσεις και πληρώνει γραμμάτια…»

Με εκτίμηση,
Γραφείο Βουλευτή

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Καλλιόπη Βέττα για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

  1. Εχω βάσιμες υποψίες ότι δεν υπάρχει προσωπική άποψη σε κανένα από τα θέματα που τοποθετείται η βουλευτής ….Είναι απλά και μια καλή ηθοποιός -μιμος εκτός από τραγουδίστρια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.