Επιστολή στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη από την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης



Είναι μεγάλη η πρόκληση, μεγάλη η προσβολή, γι αυτό και αποφασίσαμε να αναφερθούμε για άλλη μια φορά στο τελευταίο δημοσίευμα του Ολυμπιακού, που έχει στόχο και πάλι τον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που τους «χαλάει τη σούπα» .

Ασφαλώς δε φταίει κυρίως το ποδόσφαιρο. Φταίει ο Σαββίδης που λειτουργεί με συναίσθημα για την πατρίδα, κάτι που σπάνια συναντούμε, φταίει ο Σαββίδης που καταξιώθηκε στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού, φταίει ο Σαββίδης που εξ αιτίας του λειτούργησε η Παναγία Σουμελά, φταίει ο Σαββίδης που έκανε γνωστή την ιστορία της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου μέσω του καναλιού Open, φταίει ο Σαββίδης που ίδρυσε την έδρα Ποντιακών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, φταίει ο Σαββίδης που προσφέρει καθημερινά στην κοινωνία, αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Τους δικούς μας γονείς και εμάς μας αποκαλούσαν τότε «Τουρκούλια» και σήμερα μας λένε «Ρώσσους».

Γι αυτό σήμερα καθίσταται πλέον επιτακτική η ανάγκη του Ενιαίου Ποντιακού Ελληνισμού. Οι «υπεύθυνοι» να μην κωφεύουν, να μην εθελοτυφλούν. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσο είναι ακόμα καιρός. Ο Σαββίδης για μας τους Πόντιους, αλλά και για τη χώρα, είναι θείο δώρο και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Αγαπητέ Ιβάν να προχωρήσεις στο δρόμο που χάραξες, γιατί είσαι δυνατός και να γνωρίζεις πως εμείς, αλλά και η ευλογία των Ελλήνων, είναι μαζί σου

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Σανίδης
Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.