«Εγώ η καφέ αρκούδα!»: Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Αφήγησης για παιδιά 4-8 ετών στην Κοζάνη



Το φροντιστήριο Εν-τάξη συνδιοργανώνει με την Ελένη Γκόρα το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00-20:00 ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Αφήγησης για παιδιά με θέμα: «Εγώ η καφέ αρκούδα!».

Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά θα κληθούν να φτάσουν σε ένα βιβλίο.
Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να πάρουν μέρος σε ενεργητικά παιχνίδια κλειστού χώρου, να αφήσουν τα ίχνη τους σε διάφορα υλικά, να φτιάξουνε σφραγίδες με το αποτύπωμα μίας αρκούδας και να μάθουν ποια ζώα πέφτουν σε χειμερία νάρκη και να τα χρωματίσουν.

Μόλις τα καταφέρουν όλα αυτά, τότε θα είναι έτοιμα να ακούσουν την ιστορία μίας καφέ αρκούδας. Μόνο που η ιστορία θα μείνει μισή… Και θα μείνει μισή, γιατί τα ίδια τα παιδιά μπορούν να τη συνεχίσουν, όπως αυτά θέλουν κι επιθυμούν.

Ένα εργαστήριο που ενθαρρύνει τα παιδιά να εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους και να αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη να τα καθοδηγήσει!

Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα ακολουθήσει Face painting!

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Φροντιστήριο εν-τάξη

Διεύθυνση: Κοζάνη, Σαρανταπόρου 12 (ισόγειο)

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής: 24610 26333 (φροντιστήριο εν-τάξη)

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ χωρίς τη συνοδεία γονέα και 8 ευρώ με συνοδεία γονέα

Ημερομηνία: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ώρα: 18:00-20:00

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

*Απονομή τιμητικού επαίνου παρακολούθησης του εργαστηρίου σε όλα τα παιδιά.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.