Το νέο εκπαιδευτήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών «Εν Τάξη» στην ΚοζάνηΤα τελευταία 22 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην μακρόχρονη πορεία μας είχαμε ένα και μοναδικό στόχο: την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Φιλοδοξία μας είναι να μεταγγίσουμε την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουμε σωστά τον υποψήφιο στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος. Η πολυετής πείρα και το όραμά μας για παροχή παιδείας υψηλού επιπέδου μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτηρίου στο Κέντρο της Κοζάνης (Σαρανταπόρου 12 στον 2ο όροφο) για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020 . (Έναρξη λειτουργίας Αύγουστος 2019) .

 

 

Στο τιμόνι του νέου εκπαιδευτηρίου βρίσκονται τρεις καταξιωμένες καθηγήτριες της περιοχής ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΛΗΤΩ και ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ενώ ως Σύμβουλος Διοίκησης αναλαμβάνει ο Νίκος Κορέλλας γνωστός επιχειρηματίας της ευρύτερης περιοχής .

Στο νέο μας εκπαιδευτήριο θα παρέχονται υπηρεσίες Μέσης εκπαίδευσης αλλά και Ξένων Γλωσσών.

Στα εκπαιδευτήρια Εν Τάξη ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και τον υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του.

Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών μας αλλά και έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του.Η άρτια οργάνωση των φροντιστηρίων μας, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών μας και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.

Εκπαιδευτήρια «Εν Τάξη»
Σαρανταπόρου 12, 2ος όροφος, Κοζάνη
Τηλέφωνο : 2461026333
Email : kozani@en-taksi.gr

Βρείτε το στο facebook – κλικ εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το νέο εκπαιδευτήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών «Εν Τάξη» στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.