Αντίθετοι με την εξομοίωση των λογαριασμών νερού των χωριών με την Κοζάνη είναι οι Πρόεδροι των Τ.Κ. – Τι ειπώθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχαν με τη ΔΕΥΑΚ



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020 η πρώτη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικών Διαμερισμάτων κ. Γ. Δουγαλή, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η συνάντηση είχε σκοπό την ενημέρωση των Προέδρων για τη νέα τιμολογιακή πολιτική ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ, η οποία αφορά άμεσα τα Τοπικά Διαμερίσματα, αφού προβλέπεται η εξομοίωση του κόστους της κατανάλωσης νερού των Τοπικών Διαμερισμάτων µε αυτό της πόλης της Κοζάνης. Η προσαρμογή των τιμών, όπως διευκρίνισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ στους Προέδρους, θα γίνει σε βάθος τριετίας.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Οι ίδιοι ανέφεραν πως κάτι τέτοιο θα υποβαθμίσει περαιτέρω τη διαβίωση στα χωριά, εκμηδενίζοντάς τα, με πολλούς κατοίκους να θέλουν να φύγουν από αυτά για να ζήσουν στην πόλη, εκμεταλλευόμενοι και το προνόμιο της τηλεθέρμανσης όσο αφορά τη θέρμανση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο ενημερωτικές συναντήσεις όπου θα δοθούν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις από την πλευρά της ΔΕΥΑΚ καθώς επίσης και οι αναλυτικές χρεώσεις των νέων τιμολογίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Κοζάνης όταν το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, κάτι που αναμένεται να γίνει στο άμεσο μέλλον, όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις.

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Αντίθετοι με την εξομοίωση των λογαριασμών νερού των χωριών με την Κοζάνη είναι οι Πρόεδροι των Τ.Κ. – Τι ειπώθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχαν με τη ΔΕΥΑΚ

  1. Την ανικανότητα είσπραξης τον λογαριασμών από τους μπατσχτσήδες θα την πληρώσει ο κοσμάκης στα χωριά και θα το πληρώσει ακριβά από τους φορομπήχτες

    1. Της ζημιές απο την τηλεθέρμανση θελουν να πληρώσουμε.και Κάπιος πρέπει να την πλήρωση ο απλος κοσμάκης.

  2. Κοιτάξτε εκεί στον δήμο της Κοζάνης, μην ανοίγετε πόλεμο, με τα χωριά. Δεν θα πληρώνουν τα χωριά, τα νερά, την τηλεθερμανση, τις απόκριες, τα πεζοδρόμια σας. Κόψτε τις χρεώσεις, και βγάλτε σωστούς λογαριασμούς. Μόνο στο όνομα δημότες της Κοζάνης, δεν θα είναι τα χωριά, μόνο εκμετάλλευση, και εσείς οι σουρδοι, να χαίρεστε την πόλη, και τις ευνοικες συνθήκες. @@@@ τον Καλλικράτη σας μέσα. Η να ξανά γίνουν τα χωριά αυτόνομα, όπως ήταν παλιά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.