Στην Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας μας ο προπονητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Χρήστος Αλμασίδης



Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας, Μακεδονική Δύναμη, για την πόλη της Κοζάνης αλλά και για τον ίδιο τον κύριο Αλμασίδη Χρήστο, η πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να είναι ο ένας εκ των δύο προπονητών της ολυμπιακής μας ομάδας. Μαζί λοιπόν με το κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο – προπονητή του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και Ομοσπονδιακού προπονητή – θα συνοδεύσουν, θα προετοιμάσουν και θα οδηγήσουν την Ολυμπιακή ομάδα τον Απρίλιο στο Μιλάνο για την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή πρόκριση αφού πρώτα, για 3 ολόκληρους μήνες οι αθλητές θα ακολουθήσουν έναν σχεδιασμό συμμετέχοντας και παίζοντας σε πέντε βαθμολογούμενα πρωταθλήματα G1 και G2 σε Ντουμπάι, Ιορδανία, Σουηδία και Μαλαισία !!! Η προετοιμασία τους περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε διεθνή camp Ουκρανία, Ισπανία , Ιορδανία, Κορέα, Ταϊπέι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή κύριο Αλμασίδη Χρήστο για την συμμετοχή στην Ολυμπιακή ομάδα, ευχαριστεί και συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την επιλογή της τόσο για τούς αθλητές όσο και για τους προπονητές και εύχεται φυσικά σε όλους καλή επιτυχία.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους :
•Καζάκο Ευάγγελο – Μικροβιολόγο •Μπουντιουκο Μανώλη -Καρδιολόγο ,
•Γκέσου Μπατσίλα Βασιλική -Κλινική διαιτολόγο και
▪︎ Τζατζάκη Δώρα – Αθλητική Ψυχολόγο,
για την διακριτική βοήθειά τους στην προσπάθειά μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.