Στοίχημα NBA: Δεύτερος γύρος, νέες προκλήσεις



Πάλι μας την έκανε το ΝΒΑ και συγκεκριμένα οι Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι είχαν την προβάδισμα στο σκορ με τους Μπλέιζερς, όμως ηττήθηκαν στο τέλος, δεχόμενοι ένα σερί 7-0. Το διάβασμα ήταν σωστό που κάναμε, όμως οι πρωταθλητές ξέχασαν να σκοράρουν έστω δύο πόντους στο τελευταίο λεπτό. Θα μου πείτε πως οι Θάντερ επιβεβαιώθηκαν στο όριο, αφού κέρδισαν στο όριο. Η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια στο ΝΒΑ, γίνονται όλο και πιο κλειστά, όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Τέλος πάντως δεν έγινε και μεγάλη ζημιά. Ας αλλάξουμε κάπως στροφή, αφού ο δεύτερος γύρος της Euroleague ξεκινά με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Δεν ξεχνάει η “βασίλισσα”

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται φόρμα τον τελευταίο καιρό, παρά τα προβλήματα με τους Γιουλ, Ράντολφ και Ντεκ. Το ρόστερ του Λάσο είναι εξαιρετικά πλούσιο, αφού ξεπετάγονται συνέχεια νέοι πρωταγωνιστές, που σ’άλλες ομάδες θα ήταν βασικοί. Η Ζάλγκιρις από τη μεριά της φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ένα σερί, μπας και προλάβει τα playoff. Σίγουρα η αποστολή απόψε είναι σχεδόν mission impossible, αφού οι Μαδριλένοι δεν έχουν ξεχάσει την ήττα με 86-73 στον πρώτο γύρο στη Ζαλγκίριο Αρίνα.

Φοβάμαι σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά πόντων και λέω να στραφώ στο υψηλό σκορ. Σίγουρα οι δύο ομάδες είναι καλές αμυντικά, όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια κατά 80% επιβεβαιώνεται το Over. Θα το τιμήσω δεόντων μιας και το line το περίμενα μεγαλύτερο.

Η Μακάμπι έχει ανάγκη το διπλό

Η ομάδα του “λαού” έχει λυγίσει από τους τραυματισμούς κι αυτό έχει επηρεάσει τη συνοχή της. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Γουίλμπεκιν να επιστρέφει στη δράση και μερικώς η επίθεση της Μακάμπι θα γίνει πιο λογική. Καλός ο Ντόρσεϊ, όμως πόιντ γκαρντ δεν είναι και γι’αυτό το λόγο εκβίασε καταστάσεις στη Λιθουανία. Η Άλμπα Βερολίνου έχει πέσει αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό, όμως αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.

Οι Ισραηλινοί μοιάζουν κουρασμένοι, λόγω του μικρού ροτέισον κι αυτός είναι ο λόγος, που δεν θα πάω στο διπλό. Λέω να εμπιστευτώ τον αρχισκόρερ Γουίλμπεκιν, που δεν θ’αντιμετωπίσει κάποιον αντίπαλο-φόβητρο στα γκαρντ των γηπεδούχων. Το Over 16.5 πόντων μπορεί να μας πληρώσει και περιμένω ο Αμερικανός να κάνει μεγάλη ζημιά στα πιτσιρίκια του Ρενέσες.

Ματς μ’ άρωμα playoff

Στην Ιταλία διεξάγεται το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός θα τελειώσει το πρόγραμμα-βουνό των τελευταίων βδομάδων με την αναμέτρηση στο Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα ξέρει καλά πως απόψε με νίκη, θα καβαλήσει την ελληνική ομάδα στη βαθμολογία και θα κοιτάξει λίγο ψηλότερα. Σημαντική λεπτομέτει η απουσία του Νέντοβιτς, που κοιάζει γυάλινος. H αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ψάξω το νικητή σ’αυτή την αναμέτρηση, γιατί τα σημεία είναι διαβασμένα και δεν μπορώ ν’αποκρυπτογραφήσω κάτι.

Λέω να πάω με την πεπατημένη του υψηλού σκορ. Στα τελευταία τέσσερα ματς μεταξύ Μιλάνο και Παναθηναϊκού οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ακόμα δεν διαθέτουν υψηλούς αμυντικούς μηχανισμούς κι έτσι το Over 163.5 μου κάνει και μου περισσεύει.

Το παιχνίδι μου

9/1 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Ζάλγκιρις Κάουνας Over 158.5 Πόντων (2.01)

9/1 19:00 Άλμπα Βερολίνου-Μακάμπι Τελ Αβίβ Σκότι Γουίλμπεκιν Over 16.5 Πόντων (1.87)

Δυάδα Απόδοσης 3.75 επί 10 μονάδες

9/1 21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός Over 163.5 Πόντων (2.02) επί 10 μονάδες

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2043.09 μονάδες

Επιστροφές από 05/01: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2043.09 μονάδες

Ανοιχτά μακροχρόνια στοιχήματα: 100 μονάδες

Σημερινό ποντάρισμα 09/01: 20 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Betshop, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.