Επικές δηλώσεις από τον άσο του Άρη Γιώργο Δεληζήση: «Είχα πει στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή ότι θα τους στεναχωρήσω»!



Επικές δηλώσεις από τον άσο του Άρη και αρχηγό του, Γιώργο Δεληζήση, που ανέφερε ότι είχε… προειδοποιήσει τους φίλους του ΠΑΟΚτσήδες από την Γαλατινή πως θα τους νικήσει η ομάδα του!

Ο Δεληζήσης σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων πως «είναι μια σπουδαία νίκη & κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν θέλω να σταθώ στο πώς παίξαμε αλλά στην καυτή ατμόσφαιτρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν τρομερός. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Ήταν μαγικό αυτό που έγινε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και σε όσους αγαπούν τον Άρη και στις οικογένειές μας».

Ο έμπειρος σέντερ μπακ είπε για το ματς πως «αρχικά ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε. Του δώσαμε χώρο αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Γυρίσαμε το παιχνίδι και μετά το 2-1 το πιστέψαμε. Για μένα το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το επόμενο. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά έχουμε σπουδαία παιχνίδι με αρχή το παιχνίδι του Κυπέλλου, πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό για να πάρουμε το παιχνίδι».

Το καλύτερο όμως στις δηλώσεις του το είχε για το τέλος: «Στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή τους είχα πει θα τους στεναχωρήσω. Τους είχα πει θα κερδίσουμε. Κράτησα τον λόγο μου, όμως τον Δέλη τον αγαπάνε. Έχει αλλάξει η ομάδα και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Την πατήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια γιατί νομίζαμε ότι θα τα κερδίζαμε εύκολα. Αν είχαμε την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και σε άλλα παιχνίδια, σίγουρα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Από το gazzetta.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Επικές δηλώσεις από τον άσο του Άρη Γιώργο Δεληζήση: «Είχα πει στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή ότι θα τους στεναχωρήσω»!

  1. Εγώ συνεχίζω να διεκδικώ το πρωτάθλημα δελη… Εσύ περιμένεις τα πλέι οφ (ΑΝ και εφόσον) να εξυπηρετήσεις πάλι το “μεγάλο αφεντικό”….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.