Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκο ΜαντζιούφαΟι επενδυτικές ευκαιρίες της περιοχής και οι προοπτικές ανάπτυξής της τη μεταλιγνιτική περίοδο, συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Νίκο Μαντζιούφα, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι επενδυτικές προοπτικές της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας, καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Μαλούτας «Η απόφαση για πλήρη απένταξη του λιγνίτη από το εγχώριο σύστημα ηλεκτροπαραγωγής μέχρι το 2028, έχει σοβαρές αναπτυξιακές επιπτώσεις και αντίκτυπο στην απασχόληση και το εισόδημα των νοικοκυριών της Δυτικής Μακεδονίας».

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζιούφα

  1. Εύχομαι το 2020 λιγότερες φωτογραφίες και θεαθήναι και περισσότερο βάση στα προβλήματα τον δημοτών και της πόλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.