Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για την απονομή έγχρωμων ζωνών στους αθλητές του συλλόγου TAEKWONDO Εορδαϊκή ΔύναμηΟι εξετάσεις για την απονομή έγχρωμων ζωνών στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου TAEKWONDO Εορδαικη Δύναμη πραγματοποιήθηκε στις 19/12/2019 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Οι μικροί αθλητές έβαλαν τα δυνατά τους, αποδεικνύοντας σε γονείς και φίλους τις ικανότητές τους με σκοπό να αποκτήσουν μια παραπάνω ζώνη.

Έδειξαν πειθαρχία , υψηλή τεχνική και στάθηκαν αντάξια στις απαιτήσεις των ζωνών τους οι οποίες τους αποδόθηκαν από τον προπονητή του Συλλόγου Χριστίδη Χρήστο.

Ακολούθησε επίδειξη του αγωνιστικού τμήματος όπου οι αθλητές παρουσίασαν μέσα από την παραδοσιακή μορφή του αθλήματος προχωρημένες τεχνικές αυτοάμυνας και προστασίας.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά επιτυχημένη καθώς παιδιά, γονείς, φίλες και φίλοι του Συλλόγου γέμισαν την αίθουσα και χειροκρότησαν ένθερμα την παρουσίαση των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.