«Βιταμινωθείτε» με τις σωστές βιταμίνες – Οι δημοφιλέστερες μόνο στο i-cure



Οι βιταμίνες, με εξαίρεση τη βιταμίνη D δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό μας. Γι’ αυτό και συχνά πυκνά όλοι λαμβάνουν βιταμίνες σε διάφορες μορφές για να αναπληρώσουν ενέργεια, τόνωση ή να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους. 

Η βιταμίνη D αν και συντίθεται από τον οργανισμό, με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας, ωστόσο η έλλειψή της ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει απασχολήσει τους επιστήμονες. 

Οι υπόλοιπες βιταμίνες είναι υδατοδιαλυτές που σημαίνει ότι για να αφήσουν τα πλεονεκτήματά τους, χρειάζονται πολύ μεγάλες ποσότητες, οι οποίες δεν λαμβάνονται μόνο από τις τροφές.

Σε αυτό βοηθούν οι πολυβιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής με ειδικά συμπλέγματα βιταμινών ή μεμονωμένες βιταμίνες που ενισχύουν ποικιλοτρόπως τον οργανισμό.

Βιταμίνη C 

Ενισχύει την απορρόφηση του σιδηρού και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του οργανισμού, όπως είναι η επούλωση τραυμάτων. Επίσης είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό!

Επιλέξτε μέσα από μία πολύ καλή προσφορά αναβράζοντα δισκία C μαζί με την πολυβιταμίνη Α TO Z της Health Aid. Βρείτε εδώ το πακέτο! 

Την βιταμίνη C θα την βρείτε σε προσφορά με πολύ σημαντικές ποσότητες ακτινίδιο, το πορτοκάλι, το γκρέιπφρουτ, τις πράσινες σαλάτες κ.α. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι όσοι καπνίζουν έχουν περισσότερη ανάγκη την βιταμίνη αυτή.

Βιταμίνη D

Προστατέψτε τα δόντια και τα οστά αλλά και το δέρμα, τους μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, τον θυρεοειδή σας και φυσικά ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα. Η βιταμίνη D σε δισκία είναι πολύ σημαντική και ενάντια στην κατάθλιψη. Αν παρουσιάζετε πρόβλημα με την οστική πυκνότητα σας προτείνουμε την D3 Fix+K2 της Uni-Pharma.

Αν θέλετε μία πολυβιταμίνη για περισσότερη ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, επιλέξτε την EVIOL για Ενέργεια & Τόνωση με συνενζυμο Q10, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε 30 μαλακές κάψουλες. 

Ανάλογα με τι σας έχει συστήσει ο γιατρός σας, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για εσάς στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr. O φαρμακοποιός μας είναι στη διάθεσή σας. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.