Στοίχημα: Διπλά στην Αγγλία, γκολ στα άλλα



Καλό ταμείο έγινε χθες στη Γαλλία, με πάνω από 100 μονάδες να μπαίνουν στην κάβα. Τέσσερις στις πέντε κερδισμένες επιλογές, με το βασικό σημείο της ημέρας, τα πολλά γκολ στο Μπρεστ-Στρασβούργο να φτάνει μέχρι και το over 4,5. Ορισμένα μάλιστα από τα τέρματα της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακά. Αξίζει να αναζητήσετε το βίντεο και να τα απολαύσετε.

Στα παιχνίδια που συμπληρώνουν την αγωνιστική στη Γαλλία, σημείο… διακρίνω μόνο στο Σεντ Ετιέν-Νις. Είναι πιο κουρασμένη η Ετιέν, την ώρα που η Νις ανεβαίνει και με την Ανζέ το Σάββατο έπαιξε ωραία μπάλα. Με κρατάνε όμως οι σημαντικότατες απουσίες δύο βασικών στόπερ στη φιλοξενούμενη. Ισως το over, υπό αυτές τις συνθήκες, να είναι προτιμότερο.

Επίσης γκολ μπορεί να δούμε στο ντέρμπι της Βρετάνης, Μετς-Ρεν. Η Μετς προσπαθεί να παίξει μπάλα. Δύο σερί παλεύει για τη νίκη και μένει στο 1-1 με Ρεμς και Νιμ. Θα κυνηγήσει και τώρα το τρίποντο. Η Ρεν, έχω γράψει ξανά, έχει ταλέντο αλλά και απειρία. Θα φέρει ανέβασμα ηθικού η νίκη επί της Σεντ Ετιέν με γκολ στα χασομέρια, αλλά τα αμυντικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί.

Από τη Γαλλία μεταφέρομαι στην Αγγλία, όπου επίσης υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική. Τα έγραψε ο Ivic από χθες, έγινε και σημείο ημέρας σήμερα, με πλήρη αιτιολογία, το διπλό της Νόριτς θα το βάλω και στο δικό μου παιχνίδι! Είναι καθαρό value.

Συζήτηση σηκώνει και σημείο από το Τρόφι. Η Μπρίστολ Ρόβερς έχει βαρύ πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ίσως το σημερινό δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. Η Λέιτον ως φόρμα δεν ποντάρεται σε καμία περίπτωση, αλλά τη βάζω στο παιχνίδι μου για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Εδιωξε τον Φλέτσερ που δεν ταίριαξε με τα χνώτα του κλαμπ και ο Εμπλετον βγήκε και πάλι μπροστά για να σώσει την κατάσταση. Ήταν αυτός που κράτησε το κλαμπ σε ισορροπία μετά το τραγικό νέο το χαμού του προπονητή Εντιμπουργκ το καλοκαίρι. Δεν είχε παιχνίδι το Σάββατο για το Κύπελλο και ο ίδιος προχώρησε σε μια μίνι αγωνιστική αλλά και ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας. Το σημερινό είναι μια καλή ευκαιρία για να «φτιάξει» ακόμη περισσότερο τα πράγματα με μια πιθανή πρόκριση.

Στην Ιταλία έχουμε Κύπελλο. Σπαλ και Λέτσε περισσότερο το μυαλό τους το έχουν στα επερχόμενα σημαντικά ματς πρωταθλήματος. Θα έχουν αλλαγές σήμερα και ούσες λίγο πιο χαλαρές περιμένω να εμφανίσουν στο χορτάρι το επιθετικό dna που τις χαρακτηρίζει ως ομάδες.

Κλείνω με Κύπελλο Βελγίου. Σημείωσα το διπλό της Βέστερλο, στη λογική πως είναι μεγάλη η απόκλιση για ομάδες ίδιας κατηγορίας, αλλά δεν έχω έξτρα επιχειρήματα να το στηρίξω.

Θα παίξω ξανά το over της Εουπεν. Επρεπε να επιβεβαιωθεί την Κυριακή στο εκτός με τη Ζούλτε. Θα το περιμένω πάλι απόψε με την Κορτράικ. Η οποία βλέπει σοβαρά το παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει μομέντουμ.

To παιχνίδι μου

Σύστημα 1-2

4/12 21:45  Σαουθάμπτον – Νόριτς 2 (4.33) επί 10,57 μονάδες

4/12 21:45  Μπρίστολ Ρόβερς-Λέιτον 2 (4.75) επί 11,6 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 20,57 ποντάρισμα 2,2 μονάδες

 

Δυάδα

4/12 19:00  Σπαλ – Λέτσε Over (1.96)

4/12 20:00  Μετς – Ρεν Over (2.70)

Στη δυάδα απόδοσης 5,29 ποντάρισμα 9,5 μονάδες

 

Δυάδα

4/12 20:00  Σεντ Ετιέν – Νις Over (2.20)

4/12 21:00  Κορτράικ – Εουπεν Over (1.80)

Στη δυάδα απόδοσης 4,07 ποντάρισμα 12,3 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2057.8 μονάδες

Επιστροφές :  111.37 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2169.17 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα : 46.17 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.