Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο του στην ΒουλήΟ Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στο γραφείο του στην Βουλή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Κοζάνης στον κ. Βαρουφάκη σχετικά με την απολιγνιτοποίηση της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΜεΡΑ25, συμφώνησε με την ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο για την δίκαιη μετάβαση της περιοχής στη μεταλιγνιτική περίοδο και κατέθεσε ενδιαφέρουσες προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει αποστείλει ανάλογη επιστολή σε όλους τους προέδρους των κομμάτων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο του στην Βουλή

  1. Βαρουφάκης: Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
    1-2-18 ZOUGLA.gr
    «Η ανακοίνωσή μας αφορά αυτά τα παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις, υβριστικές αναφορές σε γείτονες χώρες και λαούς», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης .

    Όταν ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας αποχωρήσει από το Δήμο θα έχει να καυχέται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.