Νέες διακρίσεις της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα taekwondo παίδων/κορασίδων και νέων ανδρών/γυναικών 2019



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, με τελικό απολογισμό , ένα χρυσό μετάλλιο, ένα αργυρό και τρείς πέμπτες θέσεις.

Ο λόγος για τους :
Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των – 29 kg κορασίδων:

●Η Γεωργία Τζέλλου Σαββίδου του Μανώλη.

Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των -33kg παίδων :

●Ο Πέτρος Δοκός του Δημητρίου.

Τις Πέμπτες θέσεις κατέλαβαν οι :

●Χρήστος Γεροντίδης του Στέφανου
●Νικόλαος Ζήσης του Στέλιου
●Ελεονώρα Ζάμπρου τού Δημητρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους , και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συνόδους γονείς, Σολακίδη Χρήστο, Δόκο Δημήτρη, Δαλαμήτρου Αποστολία, Σπινάρη Ευγενία Τερέζα καθώς και τον κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο, αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, τον Στέλιο Μεχτερίδη πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή Ταεκβοντό για την συμπαράσταση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης συγχαίρει την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, Διεθνή Διαιτητή και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος για την συμμετοχή στην διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.