Συγχαρητήριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου στον Παπασωτηρίου Σταύρο για την τοποθέτησή του ως Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγχαίρουν το μέλος του περιφερειακού τμήματος κ. Παπασωτηρίου Σταύρο για την τοποθέτησή του ως Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας μας.

Η πολυετής ενασχόλησή του με τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της περιοχής μας τόσο ως στέλεχος του Ο.Α.Ε.Δ. όσο και εκλεγμένο παλαιότερα μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αποτελούν στοιχεία ικανά για την επιτυχή πορεία του και στα νέα καθήκοντα.

Αναλαμβάνει καθήκοντα στο χώρο της υγείας, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο των τελευταίων ετών της οικονομικής κρίσης.
Θα μας έχει αρωγούς στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανούηλ

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.