Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων – Οι ανακοινώσεις των Σωματείων

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με αίσθημα ευθύνης και λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα μας καθώς και των αναγκών που υπάρχουν για την ομαλή ηλεκτροδότηση, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις κατά μια ημέρα με έναρξη πλέον την Τετάρτη 27/11/2019 και ώρα 00:01.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ θα στείλουν το μήνυμα ενάντια στη διάλυση της ΔΕΗ και στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με τη συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο της Αθήνας , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 5μμ στην πλατεία Συντάγματος. Προσυγκέντρωση 3μμ – Χαλκοκονδύλη 30.


Σπάρτακος: Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων κατά μία ημέρα
(Έναρξη στα Ορυχεία την Τρίτη 23:00 & στους ΑΗΣ την Τετάρτη ώρα 00:01)

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ και εξαιτίας των δυσμενών-ακραίων καιρικών συνθηκών που έχουν δημιουργήσει πλείστα προβλήματα ηλεκτροδότησης -καθιστώντας απαραίτητη τη συνολική δύναμη του προσωπικού- αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά μία ημέρα.

Συνεπώς, ως ημέρα έναρξης των απεργιών ορίζεται η Τρίτη 26/11/19 και ώρα 23:00 για τα Ορυχεία & Τετάρτη 27.11.2019 και ώρα 00:01 στους ΑΗΣ.

Εργαζόμενοι και συνδικάτο παραμένουν στις επάλξεις ορθώνοντας «γροθιά» αντίστασης στο σχέδιο διάλυσης της ΔΕΗ και των εργασιακών σχέσεων.

Όλοι στα συλλαλητήρια
όλοι στον αγώνα
όλοι στο μέτωπο ενάντια στα όσα σχεδιάζονται.

Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.