Σωτηρία Λεονάρδου, καλοτάξιδη… Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης



Αρχές Νοέμβρη του ’19 ξεκίνησε το μακρύ οδοιπορικό της προς την αιωνιότητα η Σωτηρία Λεονάρδου, ηθοποιός και τραγουδίστρια, μια αντισυμβατική και σημαντική καλλιτεχνική μορφή που το εκτόπισμά της δε σου επέτρεπε να την προσπεράσεις…

Καθοριστική παρουσία στην ταινία «Ρεμπέτικο» του Κώστα Φέρρη, καθώς έγραψε το σενάριό της, πρωταγωνίστησε και τραγούδησε εξασφαλίζοντας την καθιέρωσή της στις τέχνες του λόγου, της υποκριτικής και της μουσικής.

Έκτοτε έπαιξε σε αρκετές ταινίες κερδίζοντας βραβεία και διακρίσεις, ενώ τραγούδησε σε επιλεγμένους χώρους και συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς (Ξαρχάκο, Άσιμο, Μαχαιρίτσα κ.α.).

Τον Απρίλη του 2006 ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του συλλόγου μας, πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση, στην οποία γίναμε κοινωνοί αυτής της σπάνιας καλλιτεχνικής παρουσίας, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των τραγουδιών που μας χάρισε. Την χειροκροτήσαμε τότε, την αποχαιρετούμε τώρα.

Σωτηρία Λεονάρδου «δεν είχες χρόνο… είχες όμως περιεχόμενο» που μοιράστηκες με όλους όσους σε ακολούθησαν και γι’ αυτό σ’ ευχαριστούμε!

Καλό σου ταξίδι…

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.