Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων από την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία στην Κοζάνη



Γνωρίζεται ότι η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 18 και ώρα 18:30, στο κινηματοθέατρο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει ομιλίες ιστορικού περιεχομένου από τον Δρ Ιωάννη Παπαφλωράτο και τον Υποστράτηγο ε.α. Χρήστο Μπολώση. Η εκδήλωση θα είναι πλαισιωμένη από τη Στρατιωτική Μουσική της Ταξιαρχίας και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

2. Την Πεμπτη 21 Νοε 19 και ώρα 11:00, στην έδρα της Ταξιαρχίας στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ», θα υλοποιηθεί εκδήλωση του θεσμού «Ανοιχτά Στρατόπεδα», η οποία θα περιλαμβάνει έκθεση οπλικών συστημάτων, υλικών και μέσων, ενημέρωση για το στρατιωτικό επάγγελμα, τις Στρατιωτικές Σχολές, τις ειδικότητες, παροχή βοήθειας στον επαγγελματικό προσανατολισμό και παρουσίαση των συνθηκών διαβίωσης και λειτουργίας των Μονάδων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.