Οι προγραμματισμένες συναντήσεις και η δραστηριότητα της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου ενώ, παράλληλα, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με φορείς του νομού.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Κλείνω ένα ραντεβού για τη ζωή» που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη από τον Δήμο, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την πρόληψη του καρκίνου.

Το Σάββατο παρευρέθηκε στο Λιβαδερό όπου μίλησε, μαζί με έγκριτους επιστήμονες και μελετητές τους οποίους προσκάλεσε η ίδια, σε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση για τα τοπικά προβλήματα.

Εκτός των άλλων θεμάτων, έγινε εκτενής αναφορά για ζητήματα που αφορούν την ανεργία της περιοχής, τον πρωτογενή τομέα, τους δασικούς χάρτες και την άρδευση.

Το απόγευμα παρακολούθησε στα Σέρβια την εκδήλωση «Ο τρόμος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μέσα από τα μάτια των ποιητών» που διοργάνωσε η Θεατρική ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά και ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα».

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου παρευρέθηκε στην κατάθεση στεφανιών στα Σέρβια ενώ, στη συνέχεια, παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση στην Κοζάνη.

Αύριο, η κ. Βέττα θα επισκεφτεί τον Βελβεντό όπου θα πραγματοποιήσει μια σειρά συναντήσεων με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Στεργίου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα. Τέλος, θα επισκεφθεί το Υδροηλεκτρικό Σταθμό ΤΟΕΒ Βελβεντού ο οποίος είναι ο πρώτος αυτοδιαχειριζόμενος σταθμός στην Ελλάδα.

Το βράδυ, στις 22:30, θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του FLASH TV και την εκπομπή «Διάλογοι» η συζήτηση που πραγματοποίησε με την δημοσιογράφο κ.Τάνια Ώττα και την Βουλευτή κ.Παρασκευή Βρυζίδου.

Την Πέμπτη, η κ. Βέττα θα συναντηθεί με την Πρυτανεία και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη για να συζητήσουν θέματα λειτουργίας των τριτοβάθμιων σχολών της περιοχής.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στις 19:00, η κ. Βέττα θα συμμετέχει στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο της Σιάτιστας με τίτλο «Τραγουδάμε για τον Γιάννη» με σκοπό την στήριξη του νεαρού συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Τέλος, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σιάτιστα για την επέτειο απελευθέρωσης της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.