Διαβούλευση με θέμα «Το πρόβειο κρέας Αμυνταίου ως προϊόν Προέλευσης Γεωγραφικής Ένδειξης»

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου, στα πλαίσια του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων προώθησης στοιχείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς Παραδοσιακών τοπικών Προϊόντων στη Μακεδονία και Θράκη» με τον τίτλο «ΠΑΡΑΓΩ», διοργανώνει στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, διαβούλευση, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων.

Θέμα: «Το πρόβειο κρέας Αμυνταίου ως προϊόν ΠΓΕ»

Σκοπός της διαβούλευσης είναι η ανάδειξη του κρέατος των αρνιών (χωρίς διάκριση φύλου), προέλευσης περιοχής Αμυνταίου, σε προϊόν ΠΓΕ (Προέλευσης Γεωγραφικής Ένδειξης).

Εισηγητές:
Ματενίδης Χαράλαμπος (Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου)
Κυριακίδης Ιάκωβος (Γεωπόνος MSc – Μελετητής)

Ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση. Δεκτές είναι όλες οι προτάσεις και οι συμβουλές από τους συμμετέχοντες.

Θα παρατεθεί γεύμα με δημιουργίες από πρόβειο κρέας για την ανάδειξη της γευστικής ιδιαιτερότητας του προϊόντος, στο κατάστημα «Ναουμίδης» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ώρα Έναρξης: 12 το μεσημέρι

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.
Ιωαννίδης Τιμόθεος
Πρόεδρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.