Ο Νίκος Παππάς και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην Πτολεμαΐδα – «Πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λαό – Κίνδυνος Εθνικιστικής αναδίπλωσης στη Βόρεια Μακεδονία και στα Βαλκάνια»



Πρόσκληση σε όλους τους Προοδευτικούς Πολίτες που Αγωνιούν για το μέλλον του τόπου, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τους προτρέπει να οργανωθούν μέσα από την εγγραφή τους στο κόμμα, ενώ, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά κάτι που αποδεικνύεται και από τα δεδομένα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου «έχουμε χιλιάδες εγγραφές καθημερινά».

Τα προαναφερόμενα ανήκουν στους βουλευτές Νίκο Παππά, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και Καλλιόπη Βέτα, ομιλητές στην ανοιχτή, εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της Π Ε Κοζάνης στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Ερωτηθείς ο Νίκος Παπάς για τις τελευταίες εξελίξεις στη Β. Μακεδονία, εξέφρασε την ανησυχία του λέγοντας πως « τώρα νομίζω, ότι καταλαβαίνουν όλοι πόσο μεγάλη σημασία είχε η συμφωνία των Πρεσπών και ευχόμαστε όλοι να μην επικρατήσουν στη Β. Μακεδονία αλλά και συνολικότερα στα Βαλκάνια, οι λογικές και οι Δυνάμεις του Εθνικισμού. Δεν θέλουμε να σκεπτόμαστε τα αρνητικά ενδεχόμενα. Πρέπει, όμως, ακόμη και τώρα, όσοι αντιτάχθηκαν στη συμφωνία των Πρεσπών να σκεφθούν διπλά και να τοποθετηθούν δημόσια, διότι οι κίνδυνοι Εθνικιστικής Αναδίπλωσης είναι μπροστά μας, είναι ορατοί και φοβάμαι ότι οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες».

Ερωτηθείς για την «Πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για βίαιη μετάβαση της περιοχής στη Μεταλιγνιτική εποχή» αποφάνθηκε ότι θα σημάνει μία τεράστια οικολογική καταστροφή αλλά και οικονομική καταστροφή για την περιοχή, χαρακτηρίζοντας μη σοβαρό το «να πετιούνται ημερομηνίες στον αέρα, χωρίς καμία Μελέτη, και προετοιμασία» και υποστήριξε ότι «η δική μας Κυβέρνηση είχε έναν ενεργειακό σχεδιασμό που ήταν άρτιος, είχε την πρόνοια και της Επάρκειας, της αποτροπής της Ενεργειακής φτώχειας, αλλά και ένα σοβαρό, συμπαγές, σχέδιο μετάβασης»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Νίκος Παππάς και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην Πτολεμαΐδα – «Πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λαό – Κίνδυνος Εθνικιστικής αναδίπλωσης στη Βόρεια Μακεδονία και στα Βαλκάνια»

  1. Νίκος Παπάς προ μηνών : περιθωριακοί όσοι διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών.
    τώρα : όσοι αντιτάχθηκαν στη συμφωνία των Πρεσπών να σκεφθούν διπλά και να τοποθετηθούν δημόσια,

    Ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουλήθη συνιέναι !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.