Β. Σημανδράκος: «Εικόνες αποκαθήλωσης του πολιτισμού και της ιστορίας του Δήμου μας – Είμαστε εδώ όχι μόνο για να επανατοποθετήσουμε τα αγάλματα, αλλά για να αναδείξουμε την πολιτιστική τους ταυτότητα»Από ανάρτηση του Β. Σημανδράκου στο fb:

Πρόθεση της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι η σύνθεση, η επανεκκίνηση και η οικοδόμηση του τόπου και της ιστορίας του. Να ξαναβάλουμε την Κοζάνη στο χάρτη.

Η αποδόμηση, την οποία προσπαθούμε να σταματήσουμε, δυστυχώς έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια σε διάφορα επίπεδα. Ιδίως δε όταν αντικρίζει κανείς εικόνες σαν κι αυτές, αποκαθήλωσης του πολιτισμού και της ιστορίας του Δήμου μας, με προτομές στοιβαγμένες εδώ και 5 χρόνια σαν κουρέλια, αναρωτιέται αν πρόκειται για πολιτισμική παρακμή η συνειδητή πολιτική.

Είμαστε εδώ όχι μόνο για να επανατοποθετήσουμε τα αγάλματα, αλλά για να αναδείξουμε την πολιτιστική τους ταυτότητα στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής.

Όσο κι αν κάποιοι δυσκολεύονται να το αποδεχθούν, η Δημοτική Αρχή άλλαξε και μαζί μ’ αυτή και η συναίσθηση της ευθύνης προς τον τόπο και την ιστορία του.

3 σχόλια στο άρθρο “Β. Σημανδράκος: «Εικόνες αποκαθήλωσης του πολιτισμού και της ιστορίας του Δήμου μας – Είμαστε εδώ όχι μόνο για να επανατοποθετήσουμε τα αγάλματα, αλλά για να αναδείξουμε την πολιτιστική τους ταυτότητα»

  1. Χειμώνας έρχεται κλείσε καμία λακκούβα άλλαξε καμία λάμπα κάνε κατή χρήσημο επιτέλους ο καιρός περνάει ο μισθός πέφτει και έργω μηδέν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.