Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα για τη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Κλιματική Αλλαγή και τη συμβολή του χρηματοπιστωτικού τομέα στη περιβαλλοντική προστασία

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Κλιματική Αλλαγή που έγινε στο Ελσίνκι και τη συμβολή του χρηματοπιστωτικού τομέα στη περιβαλλοντική προστασία.

Η κ. Βέττα, στην εισήγησή της, αναφέρθηκε στην αγωνία και τον προβληματισμό που δημιουργήθηκε στην Κοζάνη από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ καθώς απουσιάζει, προς το παρόν, οποιαδήποτε εξειδίκευση των μέτρων που θα συμβάλλουν στην σταδιακή, βιώσιμη και δίκαιη μετάβαση της περιοχής σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Επίσης, έκανε αναφορά στα πιθανά χρηματοδοτικά εργαλεία, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που θα πρέπει να αξιοποιηθούν καταλλήλως ώστε να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα και η περιβαλλοντική προστασία της ευρύτερης περιοχής εν όψει της διαδικασίας απολιγνιτοποίησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.