Βίντεο: Φραστική επίθεση μέσα στο αεροπλάνο στον Αλέξη Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή – Πώς αντέδρασε»



Με ένα γνωστό πρόσωπο από την εποχή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, βρέθηκε τετ α τετ στο αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας, με τον τέως πρωθυπουργό να τα ακούει για το Μακεδονικό.

Η εν λόγω κυρία μόλις διαπίστωσε πως στο αεροσκάφος βρίσκεται ο τέως πρωθυπουργός τον πλησίασε χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις της και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια ακολούθησε ένας ποταμός σχολιασμών από την κυρία Μπιτάκου.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», είπε και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον τέως πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα να της ζητήσουν να απομακρυνθεί.

Η φραστική επίθεση στον Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς», είπε στον Αλέξη Τσίπρα.

Οσο η συγκεκριμένη κυρία τα έψελνε στον Αλέξη Τσίπρα και παράλληλα κινηματογραφούσε με το κινητό της, ο κ. Τσίπρας αλλά και η Εφη Αχτσιόγλου παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν αμήχανα. Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά τη Γεωργία Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να λέει «κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook με τη φραστική επίθεση στον Τσίπρα

Η κυρία Μπιτάκου πάντως όχι μόνο δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά κατέγραφε και το περιστατικό, το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε στο Facebook.

 

 

Η Γεωργία Μπιτάκου σε close up μέσα στο αεροπλάνο με τον πρώην πρωθυπουργό.

πηγή:

Δημοσιεύτηκε από Livemedianews.gr στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

 

Πηγή: iefimerida.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Φραστική επίθεση μέσα στο αεροπλάνο στον Αλέξη Τσίπρα: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή – Πώς αντέδρασε»

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κυρία Μπιτάκου.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ εμφανίζει τον εθνομηδενισμό ως επαναστατική πολιτική !

  2. Δεν θα μας νικήσουν γιατί είναι το ψέμα κι εμείς η αλήθεια, είμαστε οι αγώνες του Έθνους και αυτοί οι αγωνιστές εναντίον του ελληνικού έθνους.
    Η κ. Μπιτάκου να στρέψει τα βέλη της και στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :
    «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ»! Η απόλυτη ξεφτίλα του σημερινού πρωθυπουργού.

  3. “έχω μάθει να μισώ τους προδότες. και δεν είναι πάθος άλλο που ν’ αποστρέφομαι περισσότερο από τούτο.”
    ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ

  4. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ -ΕΛΛΗΝΑΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ! ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΑ ΜΕ 100 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!! ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!! ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ,ΓΕΛΑΕΙ! ΝΤΡΟΠΗ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.