Έναρξη δράσης του Παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζανης σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού



Το παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζανης, σήμερα 15 Οκτώβρη 2019, έκανε έναρξη της πρώτης του δράσης σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ν.Κοζανης.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του παραρτήματος Κος Παπαθανασίου Όμηρος, η ταμειας Κα Δημητριάδου Αθήνα, όπως και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν.Κοζανης κος Παλλας Ελευθέριος.

Στα πλαίσια του αγώνα κατά του καρκίνου και με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο-μηνα κατά του καρκίνου του μαστού, έγινε ενημέρωση με στόχο την προώθηση της σημασίας της προληψης και της ενεργοποίησης των πολιτών για διενέργεια προληπτικών ελεγχων σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Στα πλαίσια αυτής της δράσης από σήμερα και για τον υπόλοιπο μήνα, πέραν του εντύπου υλικού που θα είναι διαθέσιμο στα ΚΤΕΛ, θα φιλοξενείται και μήνυμα στο οπίσθιο μέρος των εισητηρίων για τον σκοπό αυτό.

Είναι μεγάλη η χαρά του παραρτήματος ΕΑΕ Ν. Κοζανης να συμμετέχει στον αγώνα κατά του καρκίνου με όποιον τρόπο μπορεί. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα ΚΤΕΛ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ για την φιλοξενία, την συνεργασία και την στήριξη στην πρώτη μας δράση.

Από σήμερα λοιπόν και για όλο τον υπόλοιπο μήνα γυρνάμε τα εισιτήρια ανάποδα. Για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον καρκίνο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.