Διαγωνισμός Mikel Κοζάνης: 7 χρόνια κοντά σας… Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!– Τα καταστήματα Mikel της Κοζάνης σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και σας ανταποδίδουν…

– Για άλλη μια χρονιά, super διαγωνισμός με μεγάλα δώρα και πολλές εκπλήξεις

– Στις 5 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο πάρτι με την μεγάλη κλήρωση των νικητών

Τα καταστήματα Mikel Spot στην Κοζάνη γιορτάζουν τα 7 χρόνια λειτουργίας τους στην πόλη με έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019.

Με την αγορά οποιουδήποτε Mikel προϊόντος σε ένα από τα 3 καταστήματα της Κοζάνης, παίρνετε ένα κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό από τα ταμεία των καταστημάτων. Μπαίνετε στην ιστοσελίδα icontest.mikelcc.gr, συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και τον κωδικό από το κουπόνι. Με αυτό τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 13:30 στο κατάστημα Mikel Spot στην οδό Γιάνναρη και 11ης Οκτωβρίου.

Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο iPhone 11 (Apple 64GB), ο δεύτερος νικητής ένα Smartwatch Galaxy Active 2 και ο τρίτος νικητής ένα ηλεκτρικό Scooter Xiaomi Black.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν και τα 3 καταστήματα Mikel Spots στην Κοζάνη:

1) Παύλου Μελά και Ιπποκράτους
2) Γιάνναρη και 11ης Οκτωβρίου
3) 3ης Σεπτεμβρίου 7

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και σας ανταποδίδουμε…

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Διαγωνισμός Mikel Κοζάνης: 7 χρόνια κοντά σας… Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.