Η απάντηση του ΔΣ της Κοζάνης στην καταγγελία της ΑΕΠ προς τον Παντελή Καπετάνο: «Κάποιοι παραγοντίσκοι ζουν από το καλοκαίρι το χειρότερο εφιάλτη τους»

Με τη νικηφόρα ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δεσπόζοντας στην 1η θέση της κατηγορίας και κυρίως ατενίζοντας με απόλυτη αισιοδοξία το μέλλον οφείλουμε να απευθυνθούμε αρχικά στον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης και δευτερευόντως σε κάθε τρίτο.

​Από το φετινό καλοκαίρι, όταν η οικογένεια Καπετάνου αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία της ιστορικότερης και αγαπημένης ομάδας της πόλης της Κοζάνης, γνωρίζαμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος.

Πολλαπλά ήταν τα προβλήματα, τα οποία κληθήκαμε να επιλύσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οικονομικά, αγωνιστικά, διοικητικά και οργανωτικά θέματα αντιμετωπίσθηκαν ουσιαστικά, σε μηδενικό χρόνο, προκαλώντας το σεβασμό και την εκτίμηση του συνόλου σχεδόν του αθλητικού κόσμου όλης της περιοχής!

Δυστυχώς όμως αυτό δεν συνέβη με ελάχιστους παραγοντίσκους, οι οποίοι ζουν από το καλοκαίρι το χειρότερο εφιάλτη τους: την Αναγέννηση της Κοζάνης! Είναι αυτοί που παρακολουθούν από τις γρίλιες κάθε μας κίνηση και τσιμπούν με άγχος ο ένας τον άλλον σε κάθε μας επιτυχία! Είναι 2-3 χθεσινοί στο ποδόσφαιρο, οι οποίοι έψαχναν αφορμή να επιτεθούν σε κάποιον από εμάς και βρήκαν ένα ασήμαντο σαρκαστικό σχόλιο, απόλυτα συνηθισμένο στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα για να συκοφαντήσουν τον προπονητή μας, για τον οποίο δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ούτε την αγωνιστική καριέρα ούτε το ήθος του!

​Αλλά, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι μόνο ΕΣΥ ΦΙΛΑΘΛΕ της Κοζάνης μπορείς να προασπίσεις τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της αγαπημένης σου ομάδας! Ενάντια στις υποχθόνιες και διαρκείς προσπάθειες 2-3 ματαιόδοξων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι εκφράζουν το σύνολο της συμπαθούς ομάδας των Καραγιαννίων. Ομάδα, την οποία με δική μας πρωτοβουλία συνάντησαν εκπρόσωποί μας τον Αύγουστο, στην προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε καλές σχέσεις.

Και ως απάντηση λάβαμε μπροστά χαμόγελα και ευχές και από πίσω καθημερινές διαβολές όπως για την αποβολή 130 παιδιών από το δημοτικό γήπεδο, έδρα της Κοζάνης από τότε που κτίσθηκε! Με αποκορύφωμα τα συκοφαντικά, δυσφημιστικά και υβριστικά σχόλια στην χθεσινή ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ανακοίνωση των Καραγιαννίων, για την οποία θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν εκδόθηκε εν γνώση ή αν συμφωνούν όλα τα μέλη του ΔΣ και για την οποία επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε νομικά!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΚΟΖΑΝΗΣ.

Το ΔΣ ΦΣ Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η απάντηση του ΔΣ της Κοζάνης στην καταγγελία της ΑΕΠ προς τον Παντελή Καπετάνο: «Κάποιοι παραγοντίσκοι ζουν από το καλοκαίρι το χειρότερο εφιάλτη τους»

  1. . Ακούσατε ακούσατε !!!! (Ομάδα, την οποία με δική μας πρωτοβουλία συνάντησαν εκπρόσωποί μας τον Αύγουστο, στην προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε καλές σχέσεις. ) η συνάντηση έγινε για να σας δώσουν λεφτά και για τίποτα παραπάνω

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.