Μετέφεραν 55 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντός της χώρας – Δύο συλλήψεις αλλοδαπών στην Καστοριά



Συνελήφθησαν χθες (13-10-2019) το βράδυ σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 35 ετών, για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, χθες το βράδυ σε δασική περιοχή της Καστοριάς σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι (2) αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν από κοινού πεζή, (4) ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν (44) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (55) κιλών και (400) γραμμαρίων, ενώ όπως προέκυψε από τον έλεγχο που ακολούθησε οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
55 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
2 κινητά τηλέφωνα και
3 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.