Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου για τον εορτασμό της 107ης επετείου απελευθέρωσης της πόληςΜε την πρέπουσα λαμπρότητα και σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα τελέστηκε κι εφέτος ο εορτασμός της απελευθέρωσης της πόλης των Σερβίων από τον τουρκικό ζυγό.

Ο Δήμαρχος Σερβίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Διοικητή της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού για τη συμμετοχή του στρατιωτικού σχηματισμού στις εκδηλώσεις μνήμης της 9ης & 10ης Οκτωβρίου.

Επίσης ευχαριστεί θερμά: όλες τις Σχολικές μονάδες Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τρανοβάλτου, τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων, τη μουσική Μπάντα Σερβίων, τους τελετάρχες: Μίχο Γεώργιο – υπάλληλο του Δήμου, και Μίχο Φώτιο – Διευθυντή Γυμνασίου Σερβίων, τους ομιλητές:

Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα – Διευθύντρια Γυμνασίου Τρανοβάλτου και Μπουκουβάλα Νίκο – Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Βητόπουλο Θωμά και Ποντίκη Χρήστο για την άρτια προετοιμασία και τον συντονισμό των εκδηλώσεων του εορταστικού διημέρου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.