Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη σχολική βία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2019 στο Κοβεντάρειο η προγραμματισμένη ημερίδα που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη σχολική βία.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν αρμόδιοι Αξιωματικοί των Υπηρεσιών της Δ.Α. Κοζάνης και έλαβε χώρα στο πλαίσιο της τετραήμερης εκστρατείας ενημέρωσης παιδιών και ενηλίκων που πραγματοποιείται 9-11 Οκτωβρίου στην Κοζάνη.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”1135″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_width=”300″ thumbnail_height=”180″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”30″] 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τη σχολική βία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.