Νέα επίθεση ροτβάιλερ στην Πέλλα: Δάγκωσε 2χρονο κορίτσι στο πρόσωπο



Το κοριτσάκι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού προσώπου και δέχθηκε επίθεση από το σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί – Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του

Νέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε παιδάκι εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε χωριό της Πέλλας.

Συγκεκριμένα, θύμα ήταν ένα δίχρονο κορίτσι που ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι συγγενικού προσώπου, γύρω στις 18:30, δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας.
Υπενθυμίζεται πως επίθεση σκύλου της ίδιας ράτσας τον Σεπτέμβριο στα Γλυκά Νερά Αττικής έφερε τραγικό θάνατο για ένα βρέφος μόλις τριών μηνών.

Πηγή: voria.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Νέα επίθεση ροτβάιλερ στην Πέλλα: Δάγκωσε 2χρονο κορίτσι στο πρόσωπο

  1. Έλληνας νέοελληνας

    - Edit

    Απαντήστε

    Για να ακούσω τώρα από τους σκυλοφιλους τι έχουν αν πουν ???? Και αυτό τυχαίο εεεε????
    Ο ιδιοκτήτης φταίει εεεεε ???? Πάρτε το χαμπάρι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο άνθρωπος …… Αλλά όταν είσαι προβληματικός χαρακτήρας και δεν έχεις άνθρωπο δίπλα σου στρέφεσαι αναγκαστικά στα ζώα …. Ανεβάστε το σχολιο διότι δεν προσβάλλω απλά λέω την αλήθεια.

  2. Μετά το συμβάν στα γλυκά νερά εμφανίστηκαν ένα σωρό ειδήμονες που διαφήμιζαν την εκπαιδευτική σχολή τους γράφοντας ένα σωρό ασυναρτησίες. Θέλω να ξαναδιαβάσω τις απόψεις τους σχετικά με την νέα επίθεση και φυσικά να μας παρουσιάσουν τα στατιστικά νούμερα των επιθέσεων που έλαβαν χώρα την τελευταία 5ετια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.