Βίντεο: Επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου και του δημοσιογράφου Απόστολου Γαϊτάνη ενώπιον του Υφυπουργού Ενέργειας στην Κοζάνη



Επεισόδιο σημειώθηκε στο τέλος της σύσκεψης για τη ΔΕΗ που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρουσία του Υφυπουργού Ενέργειας Γεράσιμου Θωμά, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Ν.Δ. Κοζάνης κι πρώην υπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον δημοσιογράφο του Flash Tv Απόστολο Γαϊτάνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την τηλεόραση του Flash:

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου και του δημοσιογράφου Απόστολου Γαϊτάνη ενώπιον του Υφυπουργού Ενέργειας στην Κοζάνη

  1. O Παπαδόπουλος πολύ ψηλά το πήρε ας κατέβει λίγο δεν έγινε Π/Θ βουλευτής είναι και μάλιστα 3ος και με διαφορά!!!!!! Ωπα κυρ βουλευτά!!!!!

    1. Ας χαλαρώσουν λίγο οι βουλευτές της ΝΔ γιατί πολύ ψηλά σήκωσαν την μύτη. Έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι για πάντα βουλευτές. Μερικοί μήνες έμειναν ακόμα από αυτήν την άθλια κυβέρνηση. Με διακοπές ρεύματος σε μικροσυνταξιούχους δεν σώζεται η ΔΕΗ. Αυτό το ακούσει και ο υπουργός ενέργειας που είπε ότι κατάφερε και έσωσε τη ΔΕΗ. Μπράβο. Κλείσατε λιγνιτικές μοναδες, ξεκινήσατε να κόβεται το ρεύμα από σήμερα το πρωί και πιστεύετε ότι θα έχετε και συνέχεια ή ότι θα κλείσετε 4ετια. Ντροπή και αίσχος σε αυτήν την κυβέρνηση. Όταν ο πρωθυπουργός του κράτους χρωστάει σε δάνεια 1.200.000 ευρώ είναι λογικό να διαλύσει και την χώρα. Δεν φταίει όμως αυτός. Μπράβο στους Ελληνες ψηφοφόρους. Ευτυχώς άρχισαν να καταλαβαίνουν την πατάτα που έκαναν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.