Πως μπορείτε να εντάξετε το γυαλί στη διακόσμηση του σπιτιού σας



Το γυαλί είναι ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία σε έναν χώρο. Αυτόματα τον κάνει να είναι πιο πολυτελής, πιο ευρύχωρος, τον μεγαλώνει, τον φωτίζει καθώς αφήνει τον ήλιο να μπαίνει μέσα στον χώρο.

Με το γυαλί εκτός από μεγάλες τζαμαρίες, μπορείτε να δημιουργήσετε και αίθρια, να τοποθετήσετε πτυσσόμενες πόρτες σαν χωρίσματα, να βάλετε γυάλινα κάγκελα αντί μεταλλικά και να αφήσετε γενικά την φαντασία σας ελεύθερη, εντάσσοντας το γυαλί σε διάφορες γωνιές του σπιτιού. Από την εταιρεία Glass Ribas, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια και προϊόντα αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού γυαλιού. 

Τι μπορείτε να επιλέξετε κατά την ανακαίνιση ή την ανέγερση του σπιτιού σας;
Γυάλινα κάγκελα

Τα γυάλινα κάγκελα ήδη αποκαλύπτουν μία ποιοτική αρχιτεκτονική, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί από το πιο μικρό μπαλκόνι πολυκατοικίας μέχρι το εξοχικό σας. Για να εντάξετε κι εσείς στη διακόσμησή σας τα γυάλινα κάγκελα αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό της εταιρείας. 

Μπορείτε να βάλετε κάγκελα ψηλά γυάλινα που σας δίνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη θέα που έχετε από το σπίτι σας. Αυτά τα κάγκελα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εσωτερικό του σπιτιού σας, στην σκάλα που ενώνει τους ορόφους σας. 

Επενδύστε σε ενεργειακά τζάμια

Η Glass Ribas στην Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει ενεργειακούς υαλοπίνακες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έτσι απολαμβάνετε στο σπίτι σας θερμική άνεση, μειώνοντας την απαίτηση για μεγάλη απόδοση του είδους της θέρμανσής σας. 

Γυάλινες πόρτες φυσαρμόνικα

Μία επιλογή που είναι ιδανική για τον επαγγελματικό σας χώρο και χρησιμοποιείται σαν διακοσμητικό. Οι πόρτες φυσαρμόνικα θα μεγεθύνουν επίσης τον χώρο σας. 

Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Ribas Glass.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.