Κακοκαιρία τέλος: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες



Ο καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι βροχές στα δυτικά – Οργανώστε απόδραση για το Σαββατοκύριακο, αφού ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν

Ο καιρός βελτιώνεται από σήμερα και αν σκεφτεί κανείς ότι έρχεται το Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για φθινοπωρινές αποδράσεις με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία(ΕΜΥ) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο.

Βροχές θα σημειωθούν ωστόσο στα δυτικά της χώρας και τοπικά στα βόρεια και το Ιόνιο. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες υπάρχει επίσης για την Ηπειρο, έπειτα από μία εβδομάδα, όπου σημειώθηκαν συνολικά 16.000 κεραυνοί από τις βροχές.

Στο υπόλοιπο μέρος της χώρας οι συνθήκες θα είναι καλές, αλλά το βράδυ, κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ.

Από το arouraios.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.